Inschrijven kan door middel van de link op de website of via een email aan pool@losballos.nl met hierin in ieder geval je naam en je emailadres. Je krijgt dan een email terug met je inloggegevens. Het invullen van de sheet gebeurt via deze website en kan tot twee uur voor de start van het EK worden ingevuld. In bijzondere omstandigheden is het mogelijk de inschrijving later nog (maar wel voor de start van het EK) te mailen naar pool@losballos.nl. Er zal dan worden gekeken of het nog mogelijk is om de inschrijving toe te voegen. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Het inschrijfgeld moet ook voor de start van het EK binnen zijn. De sheet hoeft nu niet meer direct helemaal ingevuld te worden, maar moet wel voor de start van het EK helemaal ingevuld zijn. Zo kan je je inschrijving dus over een aantal momenten spreiden.

De kosten voor de pool zijn €17,50, waarvan €2,50 administratiekosten. Het inschrijfgeld kan op een van de volgende manieren worden voldaan:

In de inschrijfmail zal ook een link naar bovenstaande betaalverzoek toegevoegd zijn. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld binnen is! Indien je inschrijfgeld niet voor de start van het EK binnen is kan je dus worden uitgesloten van deelname.

Puntentelling
De puntentelling is als volgt:

Algemene gegevens (in te vullen tot 1 uur voor de start van de eerste wedstrijd)

- Vooraf de finale goed voorspeld (dus de juiste teams op de juiste plaats) + 10 punten**

* Vanaf de achtste finales kan een gelijkspel na 90 minuten goed zijn. Als de winnaar na 90 minuten klopt dan worden er 5 punten toegekend. Er komt echter altijd een winnaar uit. Als de winnaar klopt, ongeacht of dit na 90 minuten of na verlenging/strafschoppen is, dan worden er 2 extra punten toegekend.
- Voorbeeld 1, deelnemer heeft wedstrijd Nederland - Polen, uitslag 2-1, uitslag wordt 3-1 -> aantal punten = 3+5+2+2-1=11 punten
- Voorbeeld 2, deelnemer heeft wedstrijd Nederland - Polen, uitslag 2-2 Nederland wint na verl/strafschoppen), uitslag wordt 3-1 -> aantal punten = 3+2+2-1=6 punten

** Deze punten worden bij het puntenaantal van de wedstrijd geteld. Een vooraf goed voorspelde kwart/ halve of finale wedstrijd levert je dus extra punten op zodat je hoger in de dagstand zal eindigen!

Bonuswedstrijd
Bij de poulewedstrijden kan 1 wedstrijd worden gemarkeerd als bonuswedstrijd. Voor deze wedstrijd krijg je dan dubbele punten (ook eventueel negatieve dubbele punten). Kies deze dus goed uit om hiermee hoger te komen in het dagklassement!

Vooraf dienen wel alle wedstrijden ingevuld te worden. Indien na de poulewedstrijden een wedstrijd niet goed is ingevuld (onjuiste teams) dan worden er 3 punten in mindering gebracht. Dit omdat iedereen de kans heeft om tot één uur voordat de eerste wedstrijd van een ronde begint de juiste teams (en voorspelling van de uitslag) in te voeren.

Deze puntentelling is vooraf besloten en zal niet meer worden gewijzigd. Indien je van mening bent dat er in de toegekende punten iets niet klopt dan kan dit gemeld worden via pool@losballos.nl

Verdeling prijzengeld
Het prijzengeld wordt op twee manieren verdeeld, dagprijzen en het eindklassement. Voor de dagprijzen wordt 40% van de prijzenpot gereserveerd, voor het eindklassement 60%.

nr15 : 0,75%

** Indien de 89e plaats door meerdere mensen wordt gedeeld dan wordt ook de prijs door het aantal mensen gedeeld.